
WAC 388-828-1500  When does DDA conduct a reassessment?  (1) DDA 
must conduct a reassessment: 

(a) On an annual basis if you are receiving a paid service;
(b) When a significant change is reported that may affect your 

need for support;
(c) Before the next person-centered service plan date of your 

current assessment; or
(d) At your request.
(2) DDA will provide you with notice in advance of your next per-

son-centered service plan date so you may schedule the assessment at a 
time that is convenient to you.
[Statutory Authority: RCW 71A.12.030 and 71A.16.050. WSR 21-19-093, § 
388-828-1500, filed 9/17/21, effective 10/18/21. Statutory Authority: 
2014 c 139, 2014 c 166, 2015 3rd sp.s. c 4, RCW 71A.12.030, and 
71A.12.120. WSR 16-17-009, § 388-828-1500, filed 8/4/16, effective 
9/4/16. Statutory Authority: RCW 71A.12.030 and Title 71A RCW. WSR 
07-10-029, § 388-828-1500, filed 4/23/07, effective 6/1/07.]
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